Gratis seks verhaal: Tienermeisje geneukt door leraar en directeur


Tienermeisje geneukt door leraar en directeurZe had weer niet geluisterd naar haar leraar en dus moest ze gestraft worden. De leraar had haar in de hoek gezet en flink voor schut laten staan met die belachelijke ezelsmuts op haar hoofd. ?Zo kan het gewoon niet langer. Ik haal de directeur erbij, dan gaan we wel eens kijken hoe we je moeten straffen.? Ondertussen mocht de rest van de klas huiswaarts gaan, het was immers het laatste lesuur geweest. De leraar was teruggekomen met de directeur en het tweetal stond wat in de hoek van het lokaal met elkaar te smoezen. ?Omdat je voor de zoveelste keer in de klas de mannelijke leerlingen loopt te verleiden onder mijn les, is er maar ??n straf mogelijk. Je moet ons bevredigen.? Het meisje wist niet zo goed wat ze daar nou mee moest. Maar toen haar leraar zijn lul uit zijn broek haalde en deze tot stijve houding trok, vreesde ze het ergste. Met haar ezelsmuts nog op haar hoofd moest ze hem pijpen. De leraar gromde zacht toen de mond van het blonde meisje zich om zijn keiharde lul sloot. Nu kwam de directeur erbij staan en ook hij deed zijn broek los. Het meisje trok aan de ene lul en zoog aan de andere en wisselde dit af. Ze kreeg het erg warm en trok met een snelle beweging de ezelsmuts van haar hoofd en ontdeed zich van haar slipje. Ze zoog de lullen alsmaar harder en haar kutje werd nu nat. Het was eerst een beetje beangstigend, maar nu had ze de smaak te pakken. Ze moest een voorbeeld zijn voor andere leerlingen. Okay, er was er geen ??n die het nu zien kon, maar ze zouden het verhaal ongetwijfeld te horen krijgen. Deze leraar had al een bepaalde reputatie als het ging om neuken van leerlingen.
Tienermeisje geneukt door leraar en directeurZe zoog hard aan de pikken maar de leraren trokken hun pikken terug. Ze tilden het meisje op en legden haar op het bureau. De leraar drukte zijn pik in ??n keer tussen haar benen in haar kutje en begon dit sappige kutje lekker te neuken. Zijn strakke pik werd perfect omsloten door haar verschrikkelijk nauwe kutje en ze wilde meer voelen. De directeur drukte zijn lul weer in haar mond en begon haar daar te neuken, omdat ze soms vergat te zuigen door die pik in haar kut werd ze aardig afgeleid. Ze zoog de pik van de directeur helemaal naar binnen en wilde niets liever dan zaad proeven straks in haar gulzige mondje. Nu tilde de leraar haar van het bureau af en ging hij zelf liggen. Het meisje besteeg hem en begon zijn pik te berijden. Nu drukte de directeur zijn lul tegen haar kontgaatje en voorzichtig liet hij zijn apparaat in haar kont verdwijnen. Eerst langzaam maar steeds iets sneller begon hij haar daar te neuken en het meisje begon er langzaam maar zeker van te genieten. Het was niet haar eerste keer anaal, dat kon de directeur duidelijk merken. Ook was het waarschijnlijk niet haar eerste keer dubbele penetratie, zo makkelijk bewoog ze, gevangen tussen die twee pikken in.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Tienermeisje geneukt door leraar en directeur Tienermeisje geneukt door leraar en directeur Tienermeisje geneukt door leraar en directeur Tienermeisje geneukt door leraar en directeur
Tienermeisje geneukt door leraar en directeurHet meisje leek klaar te gaan komen. Ja ze kwam echt klaar want haar gezicht vertrok en haar lichaam schokte een klein beetje. Even verlaagden ze alledrie hun tempo, totdat het meisje aangaf dat ze er weer tegenaan kon gaan. Nu begon het tweetal haar lichaam flink af te beulen. Ze neukten haar zo hard, zo meedogenloos en ongegeneerd. Zo was ze nog nooit genomen. Ze voelde de twee pikken langs elkaar wrijven en weer kwam ze klaar. Dit keer nog heftiger dan de eerste keer. De twee mannen wisten niet wat hen overkwam! Wat een verdomd geil loeder was dit meisje! Ze hadden haar veel eerder moeten straffen. Ze zouden haar in ieder geval nu wel veel v?ker gaan straffen, dus dat was iets waar het meisje zich misschien al op kon gaan verheugen. Het meisje was erg geil en wilde nu zaad. De mannen merkten dat ze gingen klaarkomen en trokken hun lullen terug en begonnen te trekken. Het meisje ging weer op haar stoel zitten en zoog hard aan beide lullen. Likkend, trekkend en zuigend bracht ze de twee best grote en vette lullen tot een orgasme. Ze dronk al het witte, beetje gelige zaad met volle teugen op en doordat ze ook aan de lullen aan het trekken was, zat haar hele gezichtje onder het zaad, vooral om haar mondje. Om de boel een beetje geiler te maken trokken zowel de leraar als de directeur aan de staartjes die het meisje in had. Het was echt een super geile tiener waar ze nu mee hadden geneukt. Ze genoten met volle teugen en maakten al nieuwe plannen voor haar, maar dan samen met meerdere vriendinnen.
Tienermeisje geneukt door leraar en directeurNadat het duo het meisje ondergespoten hadden trokken ze hun kleren weer aan, want die hadden ze tijdens het supergeile seksspel overal heen gegooid. ?Zo, ik denk dat jij je lesje wel een beetje geleerd hebt nu h?, meisje? Laat ik dus niet merken dat je nog ??n keer verkeerd naar een leerling kijkt, want de gevolgen zijn zoals je hebt gemerkt niet mild. We zijn ook dan weer keihard.? Hij moest een beetje lachen om de dubbelzinnigheid van die laatste opmerking. Het meisje mocht gaan. Haar vriendinnen stonden haar buiten op te wachten en ze vertelde hen ?lles. De leraar en de directeur keken mee. Nu wisten ze wie ze nog meer neuken konden. Het zou een erg mooi schooljaar worden.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
schooltieners.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
21698 x gelezen.
73 x gestemd.
Rating van: 3.68
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting