Gratis seks verhaal: Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers af

Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers afIk had een lekkere taart gebakken. Tenminste, dat zei ik tegen de werklui. Mijn moeder had de taart gebakken en had mij gezegd deze aan hen aan te bieden als ze zelf weg was. Ikzelf, zeventien jaar oud, was vrij verlegen met al die mannen erbij. Dus ik stamelde dat ik lekkere taart voor ze had. Meteen glimlachten de mannen naar mij en ze kwamen naar binnen. Ze waren het huis van mijn ouders aan het verbouwen en als ik dan vrij was van school, zoals die dag, dan moest ik een oogje in het zeil houden bij de stoere kerels. ?Komen jullie zitten, dan zet ik ook even koffie.? E?n van de bouwvakkers zat breeduit te glimlachen en riep namens alle bouwvakkers ?Wij hebben zin in iets anders wat ook heet is meisje.? Even bleef ik als versteend staan. Wat geil! Een stel stoere, goeduitziende mannen wilde mij hebben en ik wilde maar wat graag. De man met de brutale mond stond op en liep mijn richting op. Hij deed zijn broek los en haalde zijn lul uit zijn broek, zonder blikken of blozen. ?Het leek ons wel lekker als je aan onze lullen zuigt en trekt tot we je helemaal onder spuiten. Lijkt je dat wat?? Ik knikte en ging meteen aan de slag! Ik zat op mijn knie?n voor hem en trok aan zijn harder wordende lul. Ik likte een beetje aan de droge eikel en zorgde ervoor dat deze lekker zou gaan glimmen. Het was een lul met een beetje stoffige smaak, maar dat zouden ze allemaal wel hebben, na al dat werk in die stoffige omgeving. De andere mannen kwamen nu allemaal een beetje onwennig naast de brutale bouwvakker staan. E?n van hen was een neger en ik was erg benieuwd naar wat deze grote kerel in zijn broek had hangen. Hij opende zijn broek en mijn mond viel open van verbazing. Het was dus ?cht waar. Negers hadden een vele grotere lul dan blanke mannen. Deze hing er half hard bij en was nu al zeker 25 cm. Ik durfde niet te gokken hoe groot hij worden zou.
Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers afIk liet de andere lul niet los, maar bracht mijn mond meteen naar de negerlul toe en trok ondertussen de andere lul nog lekker af. Er stonden nog twee andere bouwvakkers naast aan hun pikken te trekken en ze zorgden ervoor dat hun lullen goed hard waren, zodat ik ze lekker naar binnen kon zuigen. Ik masseerde de dikke zak van de neger, terwijl ik om de beurt de andere lullen heerlijk aan het aftrekken was. Ik kreeg het nu erg warm en ik besloot alles uit te trekken. Alles, behalve mijn zwarte string. Nu masseerde ik mijn tietjes en zoog ik zonder handen alle vier de lullen. Ik likte en kuste alle kanten op en ik werd geiler en geiler. Ik liet een hand in mijn slipje glijden en begon mijzelf heerlijk te strelen en te vingeren. Godverdomme wat was ik nat. Het leek wel of ik in mijn broek had gezeken, zo botergeil was ik. Ik kon niet meer normaal nadenken. Ik kon alleen maar ruiken en zuigen aan die heerlijke pikken om mij heen. Ik was toch wel erg verliefd geworden op die enorme lange negerlul en ik wilde kijken hoe ver ik die in mijn mond kon nemen. Ik zette mijn keel open en probeerde de lul in ??n keer naar binnen te laten glijden. Ik kwam niet verder dan tegen de achterkant van mijn mond, want daarna begon ik te kokhalzen. Het was ook zo een enorme lul, die kon ik gewoon niet helemaal opslokken. Dus besloot ik maar om het ding heen te werken. Terwijl mijn middelvinger diep in mijn kutje drong en lekker in en uit bewoog, likte ik langs de schacht van die geweldige negerlul. De drie andere mannen vergat ik haast. Echter hun vergaten mij niet. Ze duwden de negerlul opzij. Ik moest nu twee blanke leuters naar binnen werken. Dat was geen probleem haast, na die lekkere negerlul van net. Ik zoog aan twee lullen tegelijk. Ik voelde nu via de achterkant een hand aan mijn kutje zitten. Het was de vierde bouwvakker, de brutale van het begin.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers af Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers af Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers af Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers af
Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers afIk wilde nu eigenlijk gewoon die neger in mijn kutje voelen en ik draaide mijzelf zo, dat ik mijn kont omhoog kon steken, ten hoogte van zijn lul. Behendig schoof ik de string opzij en maakte ik een ?kom hier? beweging met mijn wijsvinger. De neger wist hoe laat het was. Hij drukte zijn pik via de achterkant tegen mijn kutje en liet hem voorzichtig naar binnen verdwijnen. Ik kon hem niet helemaal hebben, hij moest halverwege naar binnen zijn aktie staken, maar het was ver genoeg. Ik was zo enorm opgevuld door die lul, dat ik het gevoel had dat ik zou gaan ontploffen. Ik voelde hoe de neger lekker relaxed in en uit mijn lekkere kutje aan het pompen was. Af en toe versnelde hij zijn tempo even en dan ging hij weer rustig aan. Ik zat op mijn knietjes, twee pikken in mijn mond, eentje in mijn kut en de andere heerlijke pik was ik aan het aftrekken. Deze laatste pik spoot als eerste zijn warme lading over mijn hand en in mijn haren. Ik bleef hem aftrekken totdat hij langzaam wat zachter werd en de man zich terugtrok en zich weer fatsoenlijk maakte. Hij ging in een hoek van de kamer zitten en zat lekker onderuit gezakt te kijken hoe ik genomen werd van alle kanten. Ik merkte nu dat de twee pikken in mijn mond ook klaar gingen komen en hun zaad schoot achterin mijn keel. Hoestend en proestend slikte ik het zoutige goedje naar binnen. Nu moest alleen de neger nog klaarkomen.
Tienermeisje pijpt en trekt bouwvakkers afIk voelde hoe de grote sterke lul sneller en sneller begon te neuken. Ik hoorde hoe de neger begon te grommen en te hijgen. Hij trok zijn lul terug uit mijn gepijnigde kutje en spoot zijn lading over mijn rug heen. Wat heerlijk voelde dit allemaal. Ik was nog nooit zo lekker genomen. Ik was zelf dan wel niet klaargekomen, maar dat deerde mij niets. De bouwvakkers waren voorlopig nog niet klaar met de verbouwing, dus kansen om klaar te komen had ik zat. Ik ging mijzelf even wassen en toen ik terugkwam, aten we samen de appeltaart op en dronken we een lekker bakje koffie. Toen mijn ouders thuiskwamen zagen ze dat de taart op was en dat maakte mijn moeder weer blij. Ze moest eens weten.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
gangbangmeiden.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
16026 x gelezen.
63 x gestemd.
Rating van: 3.73
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting