Gratis seks verhaal: Tienersex op de WC


Tienersex op de WCIk ben een meisje van 18 en was laatst met mijn vriendje in een café. Mijn vriendje en ik waren lekker aan het kletsen aan de bar,toen hij zei: "Monica ik ga met een ander en laat je alleen". Hij liep weg en ik begon te huilen. Er kwam een andere jongen naast me zitten en vroeg wat er was. Ik zei dat mijn vriend me gedumpt had. Hij vond het zielig en bood me een drankje aan. Ik bestelde een cola en hij ook.
Tienersex op de WCIk ben Kevin zei hij ik duwde mijn hand in de zijne en zei Monica. We waren wat aan het kletsen toen ik naar de W.C moest. Ik liep naar de W.C en hij zag dat ik was aan het huilen. Er stond een mega lange rij bij de meiden en hij kwam naar me toe en sloeg een arm om me heen en zei: "kom maar met mij mee". Ik deed wat hij zei en liep bij de jongs W.C naar binnen. Hij liet me de W.C zien en liep zelf ook mee naar binnen op het toilet. IK plaste en zei dankje het was een geweldige avond je hebt mijn verdriet weggeholpen. Hij vroeg gewoon alsof het niets was of ik wouw neuken.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Tienersex op de WC Tienersex op de WC Tienersex op de WC Tienersex op de WC
Tienersex op de WCIk twijfelde maar zei ja ik vond hem tenminste leuk. Hij begon aan mijn tieten te voelen en haalde ondertussen zijn paal te voorschijn. Hij liet mijn hoofd omlaag gaan en liet me lekker zuigen op zijn paal terwijl hij mij vingerde. Hij haalde me omhoog en duwde me tegen de muur en tongde me. Ik vond het lekker en zei dat ik meer wouw. Hij ging op de W.C zitten zodat ik op zijn paal kon gaan zitten ik liet mijn schaamlippen er langzaam over heen gaan. Hij zat er nog maar een beetje in toen hij vroeg of ik het al eens eerder had gedaan. Ik zei verlegen nee.
Tienersex op de WCIs niet erg zei hij lief hij stak zijn vinger in mijn mond zodat ik niet te hard zou gaan gillen. Toen hij er een paar tellen helemaal in zat deed het pijn en ik begon op zijn vinger te sabbelen hij voelde het en zei als het pijn doet bijt je maar op mijn vinger en dan stop ik wel. Ik vond het zo lief en zei dat hij best mocht gaan bewegen. Hij ging heen en weer en ik voelde na een paar minuten zijn sperma in mij. Ik wou gaan zeggen dat ie moest stoppen omdat ik mezelf te jong vond voor kinderen. Ik dacht aan mijn vriend en zei niks. IK draaide mij om en duwde zijn paal in mijn kont terwijl hij op mijn tieten zoog. Hij vingerde mij nog ik rukte en pijpte hem nog en we neukte nog wat. We zoende elkaar nog hevig gaven elkaar ons nummer en hij verdween in de menigte mensen. Ik denk nog steeds aan die dag en het was super ik wens iedereen zon dag toen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
mijnzusje.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
19586 x gelezen.
54 x gestemd.
Rating van: 2.13
Auteur: snoepie200

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting