Gratis seks verhaal: Tim verkracht een zielige jongen


Tim verkracht een zielige jongenTim ramde zijn dikke lul diep in zijn reet. Hij schreeuwde het uit van de pijn, maar dat kon Tim geen reet schelen. Hij zou dit ventje eens lekker flink op zijn plek zetten. Maandenlang had die jongen hem al lopen sarren. Gemene homoseksuele grappen makend zijn richting op en hem echt zwart maken tegenover zijn eigen vrienden was dagelijkse kost geweest. Tim besloot dat dit zo niet verder kon. Eerst wilde hij dit zielige kereltje gewoon in elkaar rammen, maar toen hij nogmaals een beledigende opmerking zijn kant op had gemaakt, besloot Tim om hem in elkaar te rammen en hem lekker hard te verkrachten. Dat ventje wist niet wat hem overkwam. Hij wist wel dat Tim vele malen groter en sterker was dan hem, maar hij had nooit gedacht dat Tim zo ver zou gaan. In elkaar rammen had hij op zijn minst wel verwacht, maar een brute verkrachting was niet iets wat door zijn hoofd speelde. Hij had er gewoon om gevraagd, dacht Tim op zijn beurt. Hij had gewoon nooit zo ver moeten gaan als hij gedaan had. Tim voelde zich zwaar beledigd en was er zelfs redelijk depressief van geworden. Wat er ook gebeurde, dit moest en zou stoppen, hoe dan ook. De jongen wilde opstaan en Tim drukte de knul zijn hoofd weer op de grond. Ze waren ergens in een verlaten steeg. Tim had hem gevolgd, de steeg in gesleurd zodra hij helemaal alleen was en hem daar de broek van zijn reet gescheurd werkelijk.
Tim verkracht een zielige jongenHij neukte de jongen harder en harder en Tim zijn ballen sloegen tegen de billen van de jongen aan. De jongen had geen stijve leuter gekregen, hij was gewoon bang. En terecht. Dan had hij zijn grote gore bek maar moeten houden. Tim trok aan de jongen zijn haren en liet de jongen zo opstaan. Hij drukte hem tegen de muur en spreidde zijn benen. Tim pakte zijn billen vast en trok deze op grove wijze uit elkaar. Als hij nog iets harder had getrokken was de jongen zijn anus uitgescheurd. Dit bedacht Tim zich en hij deed het nog eens over, ditmaal harder. De jongen zijn anus begon te bloeden. Hij bloedde al een klein beetje door die dikke lul van Tim die zonder pardon roog in zijn kleine kontje geramd werd. Tim ramde zijn lul weer met grof geweld in de reet van die zielige gozer en beukte hem keihard in zijn reet. De jongen was aan het huilen, iets wat Tim een enorme kick gaf. Hij draaide de arm van de jongen op zijn rug, zodat hij geen kant op kon en neukte hem nog even wat harder. De jongen leek verlamd en verzette zich amper meer, waardoor Tim besloot zijn arm los te laten en de jongen zijn pik vast te pakken. Hij trok hard aan zijn lul en rekte het ding flink uit. Weer schreeuwde de jongen het uit van de pijn en door zijn tranen zag hij haast niets meer. Hij werd zo hard tegen de muur aangeduwd met zijn gezicht, dat de bakstenen in zijn gezicht geëtst leken. Tim neukte nog even flink door en voelde nu hoe de jongen slapper en slapper werd, alsof hij flauw ging vallen. Dat loste Tim meteen op door zijn ballen in zijn handen te nemen en deze hard om te draaien. De jongen veerde haast op en vocht weer als een bezetene tegen de veel grotere kracht van Tim maar dat was uiteraard tevergeefs. Tim gooide de jongen op de grond en zorgde ervoor dat hij op zijn knieën zat. Hij beval op harde en bedreigende toon dat de jongen om zijn zaad moest smeken De jongen weigerde eerst, waarna Tim hem met zijn vlakke hand keihard in zijn gezicht sloeg. De jongen zijn neus begon te bloeden en terwijl het bloed in zijn mond stroomde, smeekte de jongen huilend om Tim zijn zaad.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Tim verkracht een zielige jongen Tim verkracht een zielige jongen Tim verkracht een zielige jongen Tim verkracht een zielige jongen
Tim verkracht een zielige jongenTim stak zijn lul in de openstaande mond van de jongen en deze zoog hard aan de met bloed besmeurde pik van Tim. Hij likte als het ware het bloed wat uit zijn reet stroomde zelf op en Tim voelde dat hij klaar ging komen. Hij spoot zijn zaad achterin de keel van de gedwongen zuigende jongen. Toen zijn pik leeg was, trok hij hem terug en meteen daarna ging de jongen over zijn nek. Een combinatie van kots, spuug en sperma kwam op de grond terecht en Tim vond het werkelijk walgelijk om te zien, maar kreeg er ook weer een kick van. Eindelijk had die klootzak zijn verdiende loon gekregen. Tim trok zijn broek weer omhoog en sloeg de jongen keihard met zijn vuist in zijn gezicht.
Tim verkracht een zielige jongenDe jongen viel achterover. Tim trok hem aan zijn haren naar de plas van kots, spuug en sperma toe en liet schuurde de jongen zijn gezicht over de vloer heen, door de gore plas kots. Nog eenmaal schopte hij de jongen in zijn maag en bedreigde hem door te schreeuwen dat als hij dit door zou vertellen, hij met een groepje vrienden hem nogmaals zou komen verkrachten. Snel rende Tim weg. De volgende dag stond de politie voor zijn deur en werd Tim wegens mishandeling en verkrachting opgepakt. Hij had het wel verwacht maar hij zwoor dat als hij uit de bak kwam, hij die jongen nogmaals pakken zou en ditmaal zou hij zich niet inhouden.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
homosexuele.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
24968 x gelezen.
85 x gestemd.
Rating van: 2.36
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting