Gratis seks verhaal: Toiletten vliegveld Eelde

Toiletten vliegveld Eelde Het is alweer een jaar geleden, maar nu vind ik het tijd om te vertellen. Waarom? Omdat ik er een jaar lang heel erg vaak aan terug gedacht heb. Het was een ervaring die niet alleen spannend was, maar ook echt supergeil... Ik wist van mezelf wel dat ik bi was, maar meer de passieve soort. Kijken, chatten maar als het erop aan kwam, snel uitloggen. Wat moest ik immers? Vriendin op de bank beneden, dus niet echt vrij in beweging. Mijn vriendin en ik hadden welisaar knetterseks, maar alleen als we ook daadwerkelijk seks hadden....en dat was helaas nog minder dan een maal per maand. Gevolg: ik rukte me wezenloos en kwam steeds meer tot het besef dat ik niet de enige was kennelijk, want via Chatgirl op internet kwam ik regelmatig in contact met mannen. Digitaal contact want, zoals ik al eerder zei, in het echt durfde ik niet.
Toiletten vliegveld Eelde Ik zou in Januari voor anderhalve week naar Las Palmas gaan met mijn vriendin en we vlogen met Transavia vanaf Groningen (Eelde Airport). Natuurlijk waren we veel te vroeg, maar het zekere voor het onzekere nemen (we komen uit oost Nederland), waren we om 0845u op het vliegveld terwijl we pas om 1205u zouden vliegen. Nou ja, je kent dat wel: de tijd doden... Veel koffie drinken afgewisseld met een glas fris. Na verloop van tijd was mijn vriendin verdiept in een paar tijdschriften en moest ik, hangend in een stoel, nodig pissen. Ik ga dus naar het toilet. Het was nog vroeg en er waren maar weinig mensen in de terminal, dus het verbaasde me dat één deur van de drie wc's op slot zat. Maar goed, aangezien ik het liefst achter een gesloten deur pis, pakte ik de deur ernaast, de middelste dus. Het toilet was zo'n goedkoop ding waarbij er kennelijk niet genoeg geld was om óf een stenen muur neer te zetten, óf het houten schot dat er zat van beneden naar boven door te trekken. Zowel boven als beneden was er zo'n 40-50 cm vrije ruimte. Ik stap het toilet binnen, rits m'n gulp open en begin te pissen. Terwijl ik daar zo sta, zie ik ineens een blote mannenvoet langzaam onder het schot doorschuiven en tegelijkertijd hoor ik iemand hijgen. Ik schrik me de tering en terwijl ik m'n lul afschud, probeer ik zo stil mogelijk te ademen om te horen of ik het echt goed hoor. En jawel hoor. In het hokje naast me zit iemand zich kennelijk af te trekken! De blote voet maakt me echter nieuwsgierig en, zo stil mogelijk, zak ik door m'n hurken om ietsje meer te kunnen zien. Langzaam spiek ik naar beneden, in de veronderstelling dat ik zo stil mogelijk doe. Ik zie een hoopje kleren liggen en ineens besef ik me dat degene in het hokje naast me helemaal naakt is! Langzaam kom ik overeind en merk dat ik een stijve begin te krijgen.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Toiletten vliegveld Eelde Toiletten vliegveld Eelde Toiletten vliegveld Eelde Toiletten vliegveld Eelde
Toiletten vliegveld Eelde "Lekker?" hoor ik vanaf de andere kant fluisteren. Ik weet me even geen raad en uiteindelijk fluister ik terug: "geil man!" Ik vraag me af waar ik aan begin, maar op dat moment heb ik zoiets van 'kan mij het ook verdommen. Nu moet ik er misschien aan geloven".' Ik krijg een enorm geil gevoel over me terwijl de man aan de andere kant vraagt of we elkaar geil zullen pijpen. Ik hijg bijna en fluister dat ik me eerst ook uitkleed. In no-time sta ik naakt in het toilethokje met een keiharde paal. De anonimiteit maakt me nog geiler. Zodra ik me uitgekleed heb, zie ik mijn buurman op z'n knieen gaan en z'n pik onder het schot door steken. Ik heb heel wat pikken gezien op tv, maar in het echt een stijve paal zien maak me nog geiler. Ik ga zelf ook op m'n knieen zitten en buig me voorover. Een beetje twijfelend met het puntje van m'n tong naar buiten, ga ik naar z'n pik toe. Ik snuif de geur van z'n paal op en word nog geiler. Voordat ik er erg in heb, heb ik met m'n linkerhand z'n stijve pik vast en m'n mond stevig om z'n paal heen. Ik wist niet dat pijpen zo lekker kon zijn. M'n buurman hijgt steeds harder en gaat op z'n kont zitten met z'n benen onder het schot door. Terwijl ik hem pijp, schuift hij zijn voeten achter m'n kont en begint me te strelen met zijn tenen! Ik knap bijna! Nog harder zuig ik aan zijn pik die heerlijk glimt van mijn spuug en zijn geil. Uiteindelijk hoor ik hem diep gromen, haal zijn pik uit m'n mond en richt 'm op m'n gezicht. Elf stralen dik heet zaad spuit hij midden in m'n gezicht! Ik voel dat ik zelf bijna ga klaarkomen, terwijl z'n zaad van m'n gezicht afdruipt. Ik ben nog aan het bijkomen als ik merk dat hij zijn rechtervoet omhoog duwt onder het schot, richting mijn gezicht. Ik buig naar zijn voet toe en hij duwt 'm tegen m'n wang. Langzaam smeert hij het zaad uit over m'n gezicht en zonder het vooraf te willen, lik ik langzaam over zijn voet en z'n tenen. Ik ruik de geur van z'n voeten en word daar nog opgewondener van. Ik neem zijn tenen één voor één in m'n mond en lik ze schoon.
Toiletten vliegveld Eelde "Nu is het jouw beurt" zegt hij. Ik had er niet eens meer op gerekend, maar ga onmiddelijk op m'n billen zitten, steek m'n voeten onder het schot door en verwacht eigenlijk iets warms te voelen om m'n pik. Hij verrast me door vrijwel meteen m'n tenen te likken. Ik weet niet wat me overkomt! Ik probeer zo geil mogelijk met m'n voeten over zijn mond en gezicht te gaan, als hij ineens m'n paal vastpakt. Ik laat m'n voeten zakken en ontspan me. Ik heb aar weinig nodig, maar de manier waarop hij me pijpt is zalig. Lekker langzaam, genietend van elke lik. Zodoende kan ik m'n zaad nog even binnenhouden, maar als hij m'n pik helemaal in zijn mond neemt, egin ook ik zwaar te hijgen. Hij laat m'n lul langzaam uit z'n mond glijden en pakt 'm vast. Hij rukt langzaam met kleine rukjes en ik kom als een komeet. Het lijkt wel of het zaad uit m'n tenen komt en ik heb ook echt het gevoel dat ik mezelf helemaal leegspuit. Hij blijft doortrekken totdat ik langzaam slap wordt. "Dankjewel" hoor ik hem nog fluisteren. We trekken ons terug om onszelf schoon te vegen met wc-papier. Ik weet niet hoe ij eruit ziet, maar ik moet het zaad zo goed mogelijk van mijn gezicht, borst, buik en bovenbenen afvegen. Om m'n haren maar niet te vergeten. Daar na kleed ik me aan. Hij is al aangekleed, maar wacht duidelijk totdat ik klaar ben. Samen komen we uit het toilethokje. Hij komt onmiddelijk naar me toe en we kijken elkaar eerst even vreemd aan. Daarna pakt hij zomaar mijn nek vast, trekt me naar hem toe en geeft me een warme natte diepe tongzoen. "Zo, en nu naar onze vrouwen toe, doen alsof er niets aan de hand is en ze een tongzoen geven!" Hij glimlacht en geeft een knipoog. "Eerlijk?" vraag ik nog, maar weet dat hij het meent. We lopen naar buiten. Ik naar mijn vriendin en hij naar de zijne. Of zijn vrouw. Hij buigt voorover en geeft me een knipoog, vlak voordat hij haar een korte tongzoen geeft. Ik doe hetzelfde bij mijn vriendin. Zij sluit haar ogen, maar ik niet. Ik kijk naar mijn toiletbuurman, geef een knipoog en schuif langzaam m'n tong in de mond van mijn vriendin. "Mmmm, wat heb jij gegeten?" zegt ze....
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
anaalboys.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
6731 x gelezen.
10 x gestemd.
Rating van: 3.1
Auteur: Takishi

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting