Gratis seks verhaal: Tom en zijn zusje

Tom en zijn zusjeZijn zusje had een heerlijk lichaam en haast iedere avond lag Tom zich op haar af te trekken. Op een avond waren hun ouders naar een feestje toe en Tom, de oudste van de twee, moest er voor zorgen dat alles rustig en netjes bleef. “Dus geen stiekem feestje of zo, laten we het niet merken!” Met die waarschuwing achterlatend, vertrokken de ouders richting feestje, wat tot laat in de nacht zou gaan duren. Tom was 19 jaar oud en zijn zusje 16. Ze had een geweldig lekker lichaam, ze leek wel ergens in de 20 te zijn, iets wat ze volgens eigen zeggen nog nooit had uitgebuit bij mannen, zo had ze Tom in vertrouwen genomen. Ze waren erg close en deelden al hun geheimen. Het enige geheim wat Tom nooit had gedeeld, was dat hij zich heel vaak aftrok op de gedachte aan zijn zusje. Nu was zijn kans schoon om verder te gaan dan alleen maar rukken. Nu was de mogelijkheid daar om haar eens flink te neuken. Tom hoopte echt dat ze mee zou werken. Hij zat beneden en zijn zusje was boven bezig met haar huiswerk zover hij wist. Tom verzamelde alle moed die hij bezat en stond op en ging op weg naar zijn zusje. Eenmaal bij de trap aangekomen zag hij dat zijn zusje de trap afkwam, in een groot T-shirt. “Tom, ik kan het niet langer geheim houden maar…”Ze kwam de trap af en stopte halverwege. Het leek of ze twijfelde, maar hervatte haar verhaal. “Ik ben ontzettend gek op je… Zo gek zelfs, dat ik over je.. Ehh.. Fantaseer.”
Tom en zijn zusjeTom begon spontaan te lachen van opluchting maar zijn zusje begreep het verkeerd en keerde zich om, Tom toe roepend dat ze wel wist dat hij haar uit zou lachen. Meteen rende hij achter haar aan en sloeg zijn armen om haar heen en begon langzaam haar toeten te kneden en te strelen. ‘Ik heb dezelfde fantasie zusje. Ik trek mij bijna elke nacht af op gedachtes aan jou. Ik lachte alleen maar door de opluchting. Kom mee naar beneden, dan zullen we elkaar eens lekker verwennen.’ Zijn zusje brak los uit zijn greep, draaide zich om en beklom Tom, die bijna zijn evenwicht verloor. Heftig tongent droeg hij haar de trap af en hij voelde hoe ze haar hand op zijn joggingbroek had gelegd en vervolgens de weg naar binnen had gevonden. “Ik wil nog niet met je neuken, daar ben ik nog niet aan toe.” Hijgend liet Tom haar een beetje teleurgesteld op de bank zakken. “Maar ik wil je wel graag pijpen. Mag dat?” Ze keek hem met haar smekende tiener ogen aan en Tom volede zijn zak samenknijpen van opwinding. Meteen ging hij rechtop staan, liet zijn broek zakken en daar stond zijn blanke sabel. “Hmm, wat een lekker ding, ik zal je heerlijk laten klaarkomen” beloofde zijn zusje gedwee. Ze begon zijn ballen langzaam te masseren et trok met haar andere hand de voorhuid naar achteren met lange, rustige halen. ‘Neem mijn eikel in je mond.’

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Tom en zijn zusje Tom en zijn zusje Tom en zijn zusje Tom en zijn zusje
Tom en zijn zusjeLangzaam sloten de lippen van zijn zusje zich om zijn natte eikel en hij voelde hoe ze langzaam haar hoofd van achter naar voor en weer terug begon te bewegen, met af en toe zuigkracht toepassend. “hmmmm” klonk het uit het geile tienermondje en Tom pakte haar hoofdje vast en begon haar in haar mond te neuken. Hij begon al gewoon klaar te komen! Hij voelde zijn zaad opkomen en hij wilde neuken, dat bleef in zijn hoofd spoken. Hij trok het hoofd van zijn zusje terug en beval haar op te staan. Een beetje verward kwam ze overeind en schrok ze, toen ze zag wat Tom van plan was. Hij gooide haar op de bank en trok haar benen wijd, voelde hoe nat ze was en kort daarop drukte hij zijn keiharde lul diep in haar kutje.
Tom en zijn zusjeHet was al gauw duidelijk dat ze geen maagd meer was, iets wat hij wel had gehoopt, maar niet als eis had gesteld voor zichzelf. Als hij maar neuken mocht. Meer en meer wilde zijn zusje nu. “Oh, Tom, wat neuk je je zusje lekker”kreunde ze. “Spuit mijn tienerkutje helemaal vol!” Dat had ze beter niet kunnen zeggen want al gauw brulde Tom beheerst en voelde zusje hoe zijn zaad in haar spoot. Niet veel later zouden ze nog veel meer dingen met elkaar gaan doen, maar dat is voor een andere keer misschien.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
mijnzusje.nl

Copyrights © 2024 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
48308 x gelezen.
125 x gestemd.
Rating van: 3.46
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting