Gratis seks verhaal: Trio met 2boys


Trio met 2boysHet was een koude dag, Ik ging een vriend van me bellen of we bij hem konden chillen.Hij zegt zo,''ja is goed tog ik haal je wel op bij de bushalte''. Dus ik ging met de bus na hem toe. Ik was nogal zenuwachtig omdat ik die jonge best wel leuk vond, maar we waren gewoon goeie vrienden.Ik zag hem bij de bushalte staan. met een vriend van hem, ik wist dat hij bij hem was, Hij zegt zo''Hee liesje''. en gaf me een kus op me voorhoofd, en die vriend van hem ging zich voorstellen.
Trio met 2boysToen we na z,n huis liepen, was die vriend*andré* best gezellig. Hij ging z,n arm om me heen slaan en lache. Uiteindelijk bij zijn huis aangekomen te zijn, Gingen we eten en drank pakken. En na zijn kamer film kijken. we hadden alles heel goed klaargelegt. tv klaargezet. alles ging goed. we namen eerst 3shotjes. ik was toen al een beetje aangeschoten. want het was vrij sterke shotje,We zaten met z,n drieëen horror film te kijken, en ik was beetje bang, dus ik ging beetje bij Paul schuilen.En paul ging me beetje knuffelen en gaf me een kus op me hoofd,Toen ik weer normaal ging zitten deden we even een kleine pauze in de film, Namen weer 3shotjes. en nu wist ik het zeker dat ik aangeschote was.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Trio met 2boys Trio met 2boys Trio met 2boys Trio met 2boys
Trio met 2boysToen de film starte moest ik alleen maar lachen. Toen ze me eindelijk stil kregen, Kreeg ik opeens een kus van Paul in me nek. Hij begon ook te zuigen, Een zoort zuigzoen kwam er.En andré dee presies het zelfde. ik werd er een klein beetje geil van. want andre streelde me tepels. en Paul ging na me broek toe.Ik ging tegerlijkertijd, beetje zoenen met paul en andré. Ik voelde dat hun ook geil werden en opgewonden.Toen me tepels stijf waren. Deed andré me shirtje uit. en begon in me tepels te bijten en zuigen, wel zachjes. en Paul ging in me broekje na me vagina.Ik ging bij hun voelen.En ze hadden hele harden palen. Ik deed hun gulp open, en voelde hun stijve palen. Ik ging ze aftrekken allebei. Hun begonnen te hijgen, en Paul begon me harder te vingeren, En andré begon me veel geiler te maken. Toen pakte Paul me kont ,en deed zijn stijve paal daarin. Ik vond het een heel erg fijn gevoel. Ik vond het zelfs een beetje lekker.ik ging gelijk André pijpen. toen Paul klaarkwam in me kont, haalde andré zijn lul uit me mond, en deed hem in een keer in me vagina. en ging me keihard neuken.
Trio met 2boysin de tussentijd deed paul zijn ballen in me mond, Toen andré klaarkwam. Waren we heel erg moe en uitgeput, we gingen met z,n drieëen in bed ligge, De volgende ochtend, hadden de jongens een ochtendlul.Ik voelde dat meteen omdat ik tussen hun inlag. Hun werden ook meteen wakker, en paul gaf me een kus op me hoofd, en zei goeiemorgen sgatje. Ik voelde aan zijn buik hele goeie buikspieren. Hij begon me weer te vingeren lekker in de ochtend..Hij kreeg een hele erge stijfe paal. Toen ging hij boven op me liggen en deed zijn piemel in me vagina, Ohh. maar André lag er ook nog bij. Die deed z,n lul in me kond, tegerlijkertijd gingen de jongens me neuken. Hier had ik atlijd dingen van gehoort, en zelf wel eens gedroomt. Maar dat het zou gebeuren.Ik begon steeds harder te kreunen, en de jongens begonnen harder te hijgen. ik voelde gewoon dat ze bijna klaarkwamen. En jahoor ze kwamen klaar tegerlijkertijd. Ohh dat voelde zo lekker aan. Dit is nog eens 2á9 weken doorgegaan allemaal topweken waren het.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
droomtrio.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
12541 x gelezen.
43 x gestemd.
Rating van: 2.23
Auteur: Jhonn

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting