Gratis seks verhaal: Vakantiedate

VakantiedateIn 2001 was mijn scheiding uitgesproken. Om dit te vieren ben ik alleen een rondreis gaan maken in Turkije. In het vliegtuig er naar toe en terug ontmoette ik een blonde vrouw van rond de 40 alleen op reis. Op Schiphol hebben we mobiele nummers uitgewisseld en afgesproken, dat we een keer zouden afspreken.
VakantiedateCirca een maand later spraken we na druk sms-verkeer af om wat te gaan eten in Den Haag. Marieke (laat ik haar zo noemen), was wulps in het zwart gekleed. Zodanig dat mijn sexuele fantasie behoorlijk werd geprikkeld. Na het eten reden we terug in mijn auto, om haar af te zetten bij een parkeerplaats nabij Delft waar haar auto stond. Aangekomen op de parkeerplaats kwamen we er al pratend achter dat we niet elkaars types waren, en geen verder contact meer zouden hebben. Wel werd de sfeer in de warme auto tijdens het gesprek geleidelijk intiemer toen Marieke vroeg "ben je links of rechtsdragend?". Ik zei "linksdragend". Deze uitspraak werd door Marieke gevolgd door het losmaken van de rits van mijn broek, waarna mijn penis snel in haar mond belandde. Met haar warme en gulzige tong draaide ze rondjes om mijn eikel en zoog er gedurende 30 minuten intens aan. Een zaadlozing vond niet plaats, maar wel een stevige opstaande steigering was het resultaat.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Vakantiedate Vakantiedate Vakantiedate Vakantiedate
VakantiedateMijn handen hadden inmmiddels de weg gevonden naar haar heerlijke Cup-D borsten, waarvan de tepels inmiddels lekker omhoogstonden. Deze verlangde ook naar een beurt. Marieke had als onderkleding een flexibele zwarte bodystocking aan. Ze gebaarde me haar bodystocking van onderen open te maken. Ik maakte de drukknopen in het kruisje van de bodystocking los, waarna ik direct haar schaamlippen en vagina voelde. Ze had geen onderbroekje aan!! Haar vrouwelijkheid was door alle opwinding al kletsnat geworden. Dit maakte me geil, aangezien ik al één jaar geen sex (anders dan met mezelf) met een vrouw had gehad. Ik wreef zachtjes met mijn vingers over haar schaamlippen, waarna mijn vingers gemakkelijk de kletsnatte vagina in gleden. Marieke kreunde zacht, en pijpte mij rustig door. Wat mij en haar erg ophitste. Marieke vroeg of ik na enige tijd zin had om een kut te voelen. Daar had ik wel oren naar en stemde daarmee in.
VakantiedateWe verhuisden van de voorstoelen, naar de ruime achterbank van mijn auto. Nadat we ons volledig hadden uitgekleed, ging Marieke in de "hondjesstand" zitten en vroeg of ik haar van achteren wilde nemen. Mijn stijve pik kreeg ik makkelijk in haar drijfnatte kut,we gingen tekeer tot we beiden kwamen. Dit verhaal is waar gebeurd, namen zijn gevingeerd om privacyredenen.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
oerendhard.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
7642 x gelezen.
26 x gestemd.
Rating van: 2.65
Auteur: Nick

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting