Gratis seks verhaal: Verre vriend


Verre vriendRicky en ik waren altijd al close geweest, vanaf de lagere school. Bij de zwemles moesten we steeds per twee in een kleedhokje, wij gingen altijd samen. Dat deden we omdat we onze kleine pikkies met het rozige zakje eronder aan niemand anders durfden te laten zien. Ooit werd ik er voor de eerste keer hard, we kwamen toen met rode wangen naar buiten, zonder er verder over te praten. We zijn nu allebei 16, maar we zien elkaar minder. Dat komt omdat ik moest verhuizen. Maar soms blijf ik wel eens slapen, net als nu.
Verre vriendJane is Ricky's jongere zus, ze is nu 12, denk ik. Haar borstjes komen pas tot bloei en ze 'speelt' wel eens mee met ons. Je mag het kinderachtig vinden, maar met ons drie speelden we vaak 'familietje'. Geslacht speelde geen rol, zo was ricky vandaag de moeder, ik de vader en jane de dochter. Uiteindelijk eindigde het spel steeds licht erotisch tussen mij en ricky. Gewoonlijk groeiden de lullen dan in onze broekjes, en streelden we wat over benen, billen, tepels en piemel. Jane leek de eerste keren onwetend, maar vandaag kon ik aan haar ogen zien dat het niet alleen voorvocht was dat stroomde. Daar werd ik ongelooflijk geil van, en voor ik het wist zat mijn hand in de broek van ricky, ik voelde voor het eerst zijn warme, blote eikel. Ik was geschrokken en trok mijn hand terug, het spel was over.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Verre vriend Verre vriend Verre vriend Verre vriend
Verre vriendIk opende mijn ogen en staarde de donkere ruimte in, het was 8uur 's ochtends, ricky's slaapkamer. Jane had pianoles, waar haar moeder bij moest zijn, haar vader was gaan werken, we waren dus alleen. Plotseling voel ik een tocht bij mijn hoofd, ik voel met mijn handen en ja, ricky had een hand over zijn bed gegooid, boven de matras waarop ik sliep. Mijn ogen gaan aan het donker wennen, en ik zie hoe beide ochtenderecties fier door de lakens heen priemen. Ricky draait zich om, waardoor zijn hand op mijn borst valt. Ik streel zijn vingers teder met de mijne, en duw hem aan zijn pols verder en verder naar mijn mannelijkheid. Plots begint hij zelf te bewegen, ik trek mijn handjes keurig terug. Ricky's hand kruipt onder mijn boxer door, en streelt mijn balletjes. In de kleedhokjes was mijn zak veel kleiner, net als de rest, en volledig onbehaard. Nu was dat wel anders. Ricky klemt zijn vuist rond me en begint te trekken, harder en harder. Ik kreun luid en spuit zijn hand onder met warm zaad.
Verre vriendEven later zitten we achter de pc, ricky in een losse korte broek en bloot bovenlijf, ik alleen in sokjes en met de besmeurde boxer. Alletwee met stijve lulletjes. Al vlug zoeken we fotos van gloeiende klitjes en dikke tieten. Plots gaat ricky naar de andere kamer, ik weet wat hij gaat doen. Enkele minuten later ga ik naar hem toe, met zijn broek op de enkels en penis in de hand ligt hij daar. Hij schrikt, maar ik stap vastbesloten op hem af, pak de piemel vast en begin te trekken, harder en harder. Ik ga op zijn bovenbenen zitten en trek nog harder aan de stevige pik. Ricky kreunt erg luid, ik voel zijn lid heftig pompen en heel zijn lichaam huiveren van genot. En dan spuit hij. Vlagen sperma schiet hij genadeloos op mijn gezicht, borst en buik. Ricky merkt mijn erectie op en schuift onder mijn benen door, hij trekt mijn broekje uit en likt mijn hete zak. Daarna is het tijd.. Ik duw zonder genade mijn geweer in zijn mond. Stoot.. Stoot.. Stoot. De laatste keer stootte ik me tot aan de zak naar binnen, hij kokhalsde, ik spoot hem vol. En we hadden nog een hele dag...
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
homosexuele.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
8802 x gelezen.
19 x gestemd.
Rating van: 2.53
Auteur: Lord

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting