Gratis seks verhaal: Vreemde blowjob in het park

Vreemde blowjob in het parkHitte was geen probleem maar kou wel. En laat het nou net die dag ongelooflijk koud zijn. Gerard had echt een hele dikke jas aangetrokken en hij wist niet of dat wel genoeg was. Hij liep dus in ieder geval naar zijn werk want zijn auto was kapot. Hij baalde enorm, want hij was erg afhankelijk van zijn auto. Dat gaf hem ook de kans om van zijn werkplek weg te gaan om klanten te bezoeken. Nu was hij gedoemd om op zijn werkplek te blijven. Hij hield er best van om een beetje wat papierwerk af te werken maar de hele dag daarmee bezig zijn was nou niet zijn favoriete hobby. Maar goed, hij was nu op weg naar zijn werk en hij zou wel zien wat voor een fijne dag hij tegemoet ging. De dag ervoor har hij in ieder geval overgewerkt en dus kon hij nu wat later beginnen. Dus besloot hij van de nood een deugd te maken en liep hij een stukje om door het park.
Vreemde blowjob in het parkHet was nog erg vroeg, dat wel, dus er was bijna niemand op straat te zien. Hij liep een beetje rond daar in het park en zag verder niemand. Het was weliswaar een enorm park, toch kon je de boel redelijk overzien. Hij keek wat rond en wilde net doorlopen, toen hij aan de overkant van de enorme vijver iemand op de grond zag liggen. Hij vroeg zich af of die persoon hulp nodig had. Hij rende zo snel hij kon om de vijver heen, want hij wilde het risico niet nemen om maar door te lopen. Stel je voor de persoon had iets ergs. Hij kwam een beetje buiten adem bij de overkant van de vijver aan en zag dat er een vrouw op de grond lag, maar er mankeerde haar niets. Ze keek hem glimlachend aan. Ze lag op een deken en had bijna geen kleren aan. Wat was hier in vredesnaam aan de hand? Ze was wel bijzonder mooi om te zien, dat was een ingebouwde zekerheid waar ze zelf waarschijnlijk mee speelde. Gerard vroeg haar wat hier nou de bedoeling van was en stak zijn hand uit om de vrouw omhoog te helpen. Ze was zo licht als een veertje en haar mooie haren wapperden in een koele bries die zojuist voorbij kwam op het moment dat Gerard haar omhoog trok.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Vreemde blowjob in het park Vreemde blowjob in het park Vreemde blowjob in het park Vreemde blowjob in het park
Vreemde blowjob in het parkZe vlijde zich tegen Gerard aan e trok hem stevig tegen zich aan. Wonderlijk genoeg voelde haar lichaam lekker warm. Hij wist niet wat dit was, maar het begon steeds leuker te worden. Hij liet de vrouw maar eventjes haar gang gaan. Ze tuitte haar lippen en gaf Gerard een lekkere zoen op zijn lippen. Gerard opende zijn mond om haar lekkere natte en warme tong naar binnen uit te nodigen. Ze liet haar tong dan ook lekker naar binnen glijden en likte de zijne op de meest sensuele manier die je maar zou kunnen indenken. Hij was heerlijk met die slet aan het tongen en ze legde ondertussen haar hand op zijn kruis. Hij wist niet wat hem overkwam. Het leek wel alsof hij een heerlijke droom aan het beleven was. Een tot materie omgetoverde droom die wonderlijk goed uit bleek te pakken. Ze maakte zijn gulp los. Gerard keek even om zich heen of er geen mensen in de buurt waren, maar daarna dacht hij er niet meer aan, want hij voelde hoe ze haar warme handen om zijn leuter heensloeg en hem zachtjes begon af te trekken, net zo lang tot zijn pik heerlijk hard was. De vrouw trok zijn voorhuid naar achteren en liet deze daar, zodat zijn eikel goed zichtbaar was. Daarna zakte ze door haar knieën en sloot ze haar lippen om zijn eikel heen en begon ze lustig erop los te zuigen. Ze liet haar hoofd sensueel heen en weer bewegen en het gevoel wat haar lippen om zijn lul illustreerden, was magisch. Het gebeurde dan ook niet vaak dat hij het gevoel om kon zetten in beelden, maar dit was een moment waarop het lukte, waarschijnlijk doordat het een soort droomsituatie was. Leefde hij dan toch nu in een droom? Sliep hij nog? Hij liet alle gedachtes varen en genoot van het moment.
Vreemde blowjob in het parkZe bleef lekker zuigen en zoog nu wilder dan eerst. Haar hoofd bewoog snel een en weer en af en toe liet ze zijn lul los om lekker aan zijn eikel te likken terwijl ze hem aftrok. Gerard genoot zo enorm lekker en hij voelde zijn zaad op komen zetten. Het zou niet lange meer duren dacht hij nog, voordat zijn zaad eruit zou schieten. En vlak na die geile gedachte spoot hij zijn zaad diep in haar keel. Ze slikte alles door en morste geen enkele druppel. Ze was heerlijk aan het doorzuigen terwijl ze hem lekker aftrok, tot iedere druppel zaad uit zijn eikel verdwenen was. Gerard zijn lul werd meteen slapper, zo intens had hij gespoten in haar keel. Ze likte aan zijn eikel en kuste er vluchtig op. Daarna ging ze weer liggen en zwaaide ze naar Gerard op zo’n manier dat hij weg moest gaan. Gerard deed zijn broek weer dicht en liep verdwaasd weg. De vrouw ging weer liggen en leek helemaal weg te zijn weer. Gerard keek nog even om en zag haar daar nog liggen. Hij zou de volgende dag maar weer gaan lopen, omdat hij haar dan misschien weer zou zien. Maar hij had nog nooit zoiets raars meegemaakt. Die vrouw was of botergeil, of knettergek. Of misschien beide. Maar goed, hij kon nu vrolijk aan zijn werk beginnen en vond het helemaal niet erg dat hij de hele dag op kantoor moest zijn. Hij was een blij man.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
spuitmijnbekvol.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
7972 x gelezen.
20 x gestemd.
Rating van: 3.15
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting