Gratis seks verhaal: Vreemdgaan met een collega

Vreemdgaan met een collegaHaar eerste keer vreemdgaan was echt geweldig. Ze vond het enorm spannend maar naar een tijdje had ze zich over haar schroom heen gezet en genoot ze met volle teugen van zijn keiharde paal diep in haar kletsnatte kut. Ze was aan deze man gekomen via haar werk. Hij was een nieuwe collega en had een bepaalde uitstraling die haast ieder vrouwenhart op kantoor sneller deed kloppen en zelfs haast deed smelten. Ze had tegenover hem gezeten en terwijl ze haar rapporten aan het uittypen was merkte ze op dat hij haar aan het bekijken was. Telkens als ze dan opkeek, keek hij weg. Tot het moment dat de werkdag er bijna opzat. Ze was haar laatste klusje aan het afronden, toen ze weer doorhad dat hij haar aan zat te staren. Ze keek weer op met de veronderstelling dat het wederom tevergeefs was. Maar hij bleef haar strak aankijken en gaf haar een papiertje waar hij iets met pen op had geschreven. Ze las het en meteen voelde ze hoe het bloed naar haar hoofd steeg, een teken van blozen. Er stond op geschreven dat hij haar wel eens lekker zou willen verwennen en als ze daar zin in had, moest ze op het eronder geschreven adres langskomen. Hij zou iedere avond thuis zijn die week dus. Ze keek hem weer aan en ze voelde dat het fout was. Maar aan de andere kant, thuis was het ook allemaal niet zo geweldig. Haar man wilde helemaal geen seks meer en als ze dan door een wonder toch een keer lagen te neuken, was het snel zijn zaad lozen en slapen gaan. Ze besloot gewoon met deze kerel te gaan neuken en dat was dat! Ze fluisterde hem over haar bureau heen toe dat ze diezelfde avond nog langs zou komen en dat ze benieuwd was naar zijn harde lul. Dat laatste vond ze een beetje onwennig om te zeggen, maar maakte haar ook weer bijzonder geil, doordat het allemaal zo spannend en nieuw was.
Vreemdgaan met een collegaToen ze na het werk thuis kwam, moest ze eerst nog koken. Dat, terwijl haar man die dag de gehele tijd thuis was geweest. Daar kwam ook nog eens bij kijken dat hij een bijzonder goede kok was, dus ze was behoorlijk pissig, maar hield dit binnen anders zou haar man argwaan gaan krijgen als ze straks wegging. Hij meldde haar tijdens het eten dat hij die avond op stap ging met collega’s en als hij zin had wanneer hij thuis kwam, zou hij haar eens flink nemen. Alsof het een eer was of zo! Nu was ze alleen nog maar meer vastberaden om haar nieuwe collega eens flink te neuken. Hij zou vast beter in bed zijn dan haar man. Ze wachtte af totdat hij wegscheurde in zijn snelle BMW en daarna sprong ze zelf in haar kleine autootje en reed ze naar de binnenstad, waar haar beurt aan het wachten was. Ze parkeerde haar auto en deed het extreem korte jurkje wat ze droeg, recht bij het uitstappen. Ze belde aan en hij deed vrij snel de deur open. Hij keek haar eens goed aan en genoot van haar geweldige lichaam in die erg strakke jurk. Hij liet haar binnen en terwijl ze langs hem naar binnen liep, wreef hij zachtjes over haar fluwelen billen. Dat wrijven maakte haar al geil. Ze voelde zich eerst als een goedkope hoer, maar denkend aan haar man, deed haar beseffen dat ze dat absoluut niet was. Ze was eerder een vrouwe die voor zichzelf opkwam. Die zorgde dat haar natte kutje eens goed verwend zou worden. Deze kerel zou er vast voor kunnen zorgen.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Vreemdgaan met een collega Vreemdgaan met een collega Vreemdgaan met een collega Vreemdgaan met een collega
Vreemdgaan met een collegaZe werd begeleid naar de woonkamer, waar een enorm groot bankstel stond, waar je lekker op kon liggen. Ze ging meteen aan het werk. Ze trok haar jurk uit en stond daar alleen in netkousen voor haar minnaar. Sommige collega’s dachten dat hij homo was, maar hij was alles behalve dat. Zijn gedrag op dit moment was alles behalve gay. Zijn pik bevrijdde hij uit zijn spijkerbroek en hij stond recht vooruit. Hij was niet supergroot maar ook zeker niet klein! Ze ging op de bank liggen en wenkte hem naar haar toe. Hij klom bovenop haar en begon haar erg sensueel te zoenen. Hij kust haar zachte nek, terwijl hij haar lange haren opzij streelde. Langzaam werkte hij haar gehele lijf af. Zijn tong gleed langs haar harde tepels naar beneden terwijl zijn handen over haar buik en kutje wreven. Opeens liet hij een vinger in haar kutje glijden en bewoog deze in en uit haar mooie kutje. Ze was helemaal los nu en pakte zijn pik vast, ging rechtop zitten en bracht haar lippen naar zijn pik, die helemaal in har mond en keel verdween. Ze hield ervan om iemand een deepthroat pijpsessie te geven. Ze genoot ervan om nét niet over haar nek te gaan van zo een heerlijke lul. Af en toe liet ze de harde lul uit haar mondje glijden en likte ze langs de eikel en de stam. Dan gleed de lul weer achterin haar keel, terwijl ze de man verlangend aan bleef kijken, waarna ze haar ogen sloot en wederom genoot. Zijn harde ballen liet ze speels glijden tussen haar knedende vingers en zijn bilnaad werd gekieteld door haar vrije vingers. Gewaagd gleed haar middelvinger nu in zijn kontgaatje. Hij kreunde zacht bij dit overweldigende gevoel, maar hij hield haar niet tegen. Ze voelde zich nu echt een beetje een amateurhoer, maar deze keer was het echt helemaal geweldig om je zo te voelen. Lekker wild tekeer gaan met zo een heerlijk stuk vlees tegenover je. Ze liet haar vinger uit zijn kont glijden en likte eraan, terwijl haar collega haar wild en geil aanschouwde. Ze ging nu gewillig op haar rug liggen met haar benen wijd en haar minnaar klom bovenop haar, zijn glimmende harde pik tegen haar gewillige kutje drukkend. Terwijl hij met haar borsten speelde, penetreerde hij haar natte kutje. Hij begon haar wild te neuken en zijn ballen kletsten tegen haar aan. Het klotsende geluid en van zijn ballen tegen haar lichaam en het natte geluid van die harde pik in en uit haar kut gaande, maakte haar wild. Ze dreef haar lange nagels in zijn rug en trok hem met zijn benen dichter tot haar, zodat hij goed en diep in haar kon komen. Hij draaide haar nu op haar rug en pakte haar handen vast. Terwijl hij haar bleef neuken, trok hij haar bovenlichaam naar zich toe, waardoor zijn gehele lul diep in haar nauwe kutje zat.
Vreemdgaan met een collegaNu ging ze op haar knieën zitten terwijl hij zijn pik in en uit haar geweldig mooie lichaam bleef bewegen. Ze waren allebei nat van het zweet. Ze genoot intens van zijn harde lichaam wat over haar heen boog om haar te kussen. Nu lag ze weer op haar rug en neukte hij haar in haar mond. Ze zoog hard aan zijn heerlijke pik en al gauw spoot zijn zaad in haar mooie gezichtje. Uitgeput lagen ze daar, waarna ze nog even kletsten en een nieuwe afspraak maakten. Snel moest ze nu naar huis om haar man geen argwaan te laten krijgen. Hij was al thuis en lag dronken op de bank te slapen. Des te meer reden voor haar om de week erna weer naar haar collega te gaan.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
cupaa.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
8510 x gelezen.
11 x gestemd.
Rating van: 3.82
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting