Gratis seks verhaal: Weer achter in de tuin maar nu met de Buurman

Weer achter in de tuin maar nu met de BuurmanNadat ik tot rust gekomen was na mijn uitspattingen met de achterburen, hoorde ik ineens de andere achterbuurman roepen. Hallo joh kan ik misschien je heggeschaar even lenen, die van mij gaat zojuist kapot. Hij kijkt me aan, ik natuurlijk spiernaakt, en ik zeg ja dat is goed.
Weer achter in de tuin maar nu met de BuurmanDan kom ik hem wel even halen zegt hij. Even later is hij bij de achterpoort. k maak weer open en sluit hem nadat hij binnen is. We lopen achter naar de schuur. Je hebt al visite gehad he, vandaag. Kut denk ik, zou hij alles gezien hebben. Dat moet eigelijk wel anders zeg je zoiets niet. Ja, zeg ik, de andere achterburen, het was wel gezellig. Wil je iets drinken, waarop hij ja zegt. Ik haal het en we gaan ieder in een tuinstoel zitten. Ik zie dat er een flinke bobbel in z'n broek zit en vraag hem, doe je kleren toch ook lekker uit. Lekker naakt in de zon. Mijn pik wordt stijver en hij ziet het. Mag dat dan vraagt hij. Ik zeg natuurlijk dat mag iedereen hier.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Weer achter in de tuin maar nu met de Buurman Weer achter in de tuin maar nu met de Buurman Weer achter in de tuin maar nu met de Buurman Weer achter in de tuin maar nu met de Buurman
Weer achter in de tuin maar nu met de BuurmanEn ineens laat hij zich ontvallen, ik dacht al zoiets te zien toen straks. Ik sta op loop naar hem toe en trek hem uit zijn stoel omhoog. Als hij staat trek ik zijn broek uit. Hij heeft geen slip aan, dus staat hij spiernaakt voor me. Zijn pik floept vooruit en ik pak hem vast, masseer hem en vraag, heb je net iets gezien hier waardoor je geil geworden bent? Ja zegt hij, jij bent lekker geneukt zeg, dat zou ik ook wel willen. Ik ga op mijn knieen zitten en begin hem te pijpen. Hij pakt mijn hoofd en drukt zijn lul in mijn mond. Ik maak mijn vingers nat en begin zijn sterretje te vingeren. Zijn kontkutje gaat lekker openstaan. Ik blijf hem pijpen. Opeens zegt hij, wil je me niet neuken? Ik laat zijn pik uit mijn mond glijden en draai hem om.
Weer achter in de tuin maar nu met de BuurmanPak die stoel maar vast en buk maar zeg ik. Dat doet hij en ik druk mijn lul tegen zijn kontkutje. Steeds wat meer druk tot dat mijn eikel in hem schiet. Oh dat voelt lekker. Langzaam druk ik mijn pik tot het uiterste in zijn kont. Er weer bijna uit en weer erin. Hj steunt en kreunt en ik neuk hem heftig in zijn gat. Ik voel dat ik bijna klaarkom en ik pak zijn lul vast. Ik neuk hem nu heftiger en trek hem ondertussen af. Ineens horen we achterbuurvrouw vragen of hij nog thuiskomt om zijn werk af te maken. Nog even roep ik hij is er bijna. Tegelijk spuit ik al mijn geil in zijn reet en spuit hij het zijne in mijn hand. Oke roep zij terug, kom dadelijk een biertje pakken. Mijn pik glijdt uit zijn kontkutje hij draait zich om en likt mijn pik af. Kom je straks vraagt hij, dan zal ik jouw verwennen. Oke zeg ik maar nu eerst een biertje.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
homosexuele.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
11880 x gelezen.
24 x gestemd.
Rating van: 3.5
Auteur: warhoofd05

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting