Gratis seks verhaal: Wendy neukt vriend op trap en spuit hem onder

Wendy neukt vriend op trap en spuit hem onderHet was zaterdag avond en Wendy keek op haar horloge. He, verdomme, het was te laat om nog naar de film te gaan. Ze had de hele dag lopen twijfelen over die nieuwe film die in de bioscoop draaide. En nu ze uitendelijk besloten had toch maar te gaan, was de film al begonnen. Nu zat ze een beetje sip voor zich uit te staren en probeerde ze zich iets anders leuks te bedenken om deze zaterdag avond door te brengen. Ineens bedacht ze zich iets en keek ze nogmaals op haar horloge. Haar vriendje zou over een paar minuten thuis komen van een verjaardag van één van zijn collega’s. Dat was een uitkomst. Haar kutje begon al te gloeien als ze dacht aan die harde pik van hem diep in haar geschoren kutje. Bij thuiskomst zou ze klaar staan voor hem, met haar mooie lingerie aan en verder ook helemaal niets. Ze wilde zich ter plekke laten nemen door hem en hoopte vurig dat hij geil thuis zou komen, opgewonden geraakt door de lekkere vriendin van zijn collega. Hij had altijd al een oogje op dat meisje gehad. Hij vertelde dat ook openlijk aan Wendy en deze had daar ook geen enkel probleem mee. Ze wist immers dat hij toch altijd thuis zou komen eten, ondanks zijn opgelopen seks honger buiten de deur. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij fantaseerde over een ander, terwijl hij Wendy de volle lading gaf. Wendy trok haar kleren uit en rende naar boven om haar mooiste setje aan te trekken. Ze vond het zelf niet de mooiste die er hing, maar haar vriend was helemaal wild van dit setje en hij was degene die opgegeild moest worden die avond. Ze trok het setje snel aan en rende naar beneden.
Wendy neukt vriend op trap en spuit hem onderBijna struikelde ze van de trap. Toen ze onderaan de trap stond, bleef ze stokstijf staan. Ze hoorde de sleutel in de voordeur gaan en het klikkende geluid van een slot wat open draaide bereikte haar oor. Wendy nam een bevallige maar supergeile pose aan en keek met nog geilere ogen naar de voordeur. Het was haar vriend die erg verbaasd was toen hij zag hoe Wendy hem op stond te wachten. ‘Je zou toch naar de film gaan met je vriendinnen?’ Wendy verroerde zich niet. ‘Ik was te laat om ze nog te bellen en toen bedacht ik mij dat ik eigenlijk veel meer zin had in jou. Mijn eigen filmster.’ Haar vriend trok bliksemsnel zijn jas uit en gooide deze richting kapstok, maar hij kwam ergens aan de andere kant op de grond terecht. Hij liep op wendy af, begon haar vurig te kussen en liet zonder pardon zijn vingers tussen haar benen verdwijnen. Wendy slaakte een kleine zucht van opwinding toen ze die grove vingers langs haar klitje voelde strelen. Ze liet er zelf ook geen gras over groeien en greep hem bij zijn zak, waarna ze snel zijn gulp opendeed en zijn lul eruit wilde vissen. Haar vriend hielp haar een handje door zijn broek helemaal uit te doen, waarna hij gelijk alles uittrok. Zijn pik stond al fier overeind en was klaar om het lekkere lichaam van Wendy te verwennen. Wendy nam zijn pik in haar handen en slokte het apparaat op. Ze zoog hard aan de gezwollen eikel en likte vurig aan zijn paal en ballen. Zijn zak nam ze in haar handen en begon deze zachtjes maar erg gemotiveerd te kneden, waarna ze zijn lul helemaal diep achterin haar keel liet verdwijnen, waardoor haar oogwimpers op de onderbuik van haar vriend kietelden. Wendy ging nu op de trap zitten en spreidde haar benen. Haar vriend dook meteen met zijn mond op haar erg natte kutje en begon haar vurig te beffen en te vingeren. Met twee vingers gleed hij in en uit haar sappige grotje, waarna hij een paar minuten heerlijk begon te likken.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Wendy neukt vriend op trap en spuit hem onder Wendy neukt vriend op trap en spuit hem onder Wendy neukt vriend op trap en spuit hem onder Wendy neukt vriend op trap en spuit hem onder
Wendy neukt vriend op trap en spuit hem onderZijn tong boorde diep in haar natte kut en zijn mond was kletsnat van het kutsap. Nu kwam hij omhoog en gaf hij Wendy een heerlijke tongzoen. Ze proefde haar eigen kutsap en wist nu waarom haar vriend het zo lekker vond om haar te beffen. Wendy stond op en haar vriend ging op de trap liggen. Wendy liet zich over zijn harde paal zakken, terwijl ze zichzelf vasthield aan de leuning van de trap. Ze begeleidde zichzelf tijdens het berijden van zijn harde lul, waardoor ze erg hard op en neer kon gaan. Haar vriend voelde hoe Wendy haar kutspieren straktrok waardoor hij er erg strak in zat. Hij genoot met volle teugen en Wendy ook. Ze voelde iedere centimeter dieper en dieper in haar neukgrotje verdwijnen en iedere hartslag die door de aderen van zijn pik bonkte, voelde ze en nam ze in zich op als geile vibratie. Wendy steeg af van zijn genotsknots en ging nu weer liggen op de trap, haar benen opgetrokken.
Wendy neukt vriend op trap en spuit hem onderHaar vriend ging over haar heen hangen en liet zijn pik tergend langzaam in haar kutje verdwijnen. In bijna datzelfde langzame tempo begon hij haar te neuken. Hij deed dit puur en alleen om haar nog meer op te geilen want hij wist als Wendy op deze manier geneukt wilde worden, ze bijna klaar ging komen. Langzaam voerde haar vriend het tempo op en op een gegeven moment lag hij haar in hoog tempo te neuken. ‘Snel schatje, ohhhh ik ga komen.. jaa, ja, JAAAAA!’ Wendy schreeuwde het uit. Haar vriend trok onmiddellijk zijn pik terug en begon zich af te trekken. Wendy stimuleerde haar klitje en onder een hoog gegil en laag gegrom spoot ze haar kutsappen over haar vriend heen en ook over de trap. Het spoot als een waterkanon uit haar kutje en wendy schokte hevig na. Ondertussen begon haar vriend ook te spuiten en al zijn zaad belandde op wendy haar mooie buikje en natgespoten kutje. Uitgeput en zeer voldaan ging het stel naast elkaar op de trap liggen. ‘Je mag van mij elke week wel te laat voor de film zijn,’ grijnsde haar vriend. Samen moesten ze erg hard lachen en onder de douche deden ze de vrijpartij nog eens dunnetjes over.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
squirten.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
7993 x gelezen.
16 x gestemd.
Rating van: 3.06
Auteur: Arvid Mol©

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting