Gratis seks verhaal: Wilde dansnacht


Wilde dansnachtHij stond bij de bar, een biertje in zijn hand, toen hij haar zag. Ze was aan het dansen met een vriendin, maar hij zag alleen haar. Ze had wilde, vlammend rode haren, zwoele groene ogen en dikke sensuele lippen. Ze droeg een kort rokje dat haar kont mooi accentueerde. Haar tieten schudden op en neer in haar topje. Hij dronk zijn bier op en liep op haar af. Ze keek hem aan en begon met hem te dansen.
Wilde dansnachtZe draaide zich in zijn armen om en begon met haar kont tegen zijn kruis te duwen. Ze draaide terug en ging neus aan neus staan met hem. “jij bent schattig” zei ze. “jij bent mooi” antwoordde hij. Ze lachte en plaatste een lichte kus op zijn neus. Hij greep haar rond haar heupen vast en trok haar naar hem toe. Ze lachte. Hij kuste haar zachtjes op de lippen. Zachtjes, maar steeds harder. Snel stonden ze met verstrengelde tongen in elkaars armen te draaien. Toen ze elkaar loslieten lachte ze, greep in zijn kruis, waar zijn pik ondertussen hard was geworden door haar tieten die hij tegen zijn borstkas voelde drukken. Hij voelde dat haar tepels hard waren geworden. Ze liep van hem weg richting wc’s. Ze draaide zich om en lachte ondeugend naar hem. Ze wenkte. Hij liep achter haar aan de wc’s in. Toen hij de deur achter hem dichtdeed besprong ze hem en kuste hem vurig op zijn mond. Haar benen klemde zich om zijn middel. Hij trok haar topje omhoog maar met een ondeugende lach trok ze het weer omlaag. “nog niet” grinnikte ze. “je moet wat meer moeite doen” met die woorden begon hij op haar benen te wrijven. Ze kromde haar hoofd in haar nek met een gelukzalige blik in haar ogen. Langzaam hoger bewogen zijn handen, totdat hij haar kont in zijn handen had. Hij kneep zachtjes en ze kermde. Nog verder omhoog gingen zijn handen,totdat zijn handen over haar harde tepels wreven. Ze greep zijn hoofd en trok het tussen haar tieten. Zijn handen masseerden ondertussen haar tieten. Ze kermde steeds harder.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Wilde dansnacht Wilde dansnacht Wilde dansnacht Wilde dansnacht
Wilde dansnachtPlotseling sprong ze van hem af en liep terug naar de danszaal. Gek van verlangen liep hij achter haar aan. Terug op de dansvloer dansten ze sensueel in elkaars armen rond. Plotseling fluisterde ze in zijn oor “zullen we naar buiten gaan?” hij knikte met een geile grijns op zijn gezicht, als reactie op haar ondeugende, sexy glimlach. Ze pakte zijn hand and en liep richting uitgang. Eenmaal buiten gingen ze op een beschutte plaats staan en begonnen ze opnieuw te zoenen. Zij pakte hem meteen in zijn kruis en begon zijn toch al harde pik langzaam te masseren en te strelen. Zijn handen begon haar tieten te masseren en haar shirtje uit te trekken. Opeens ging haar shirtje over haar hoofd en floepten haar tieten eruit. Ze drukte haar tieten nog harder tegen zijn borst aan. Ze kusten nog een beetje, en met een ondeugende glimlach bukte ze zich en drukte haar lippen tegen de bult in zijn broek. Ze ritste zijn gulp open en trok zijn broek uit. Ze pakte zijn pik vast en kuste het tipje van zijn eikel. Steeds verder gingen haar lippen, totdat ze zijn eikel achter in haar keel voelde. Hij kreunde van genot. Hij pakte haar hoofd en begon haar hoofd op en neer te bewegen. Na een paar minuten pijpen kwam hij klaar. Zijn sperma schoot haar keelgat binnen en ze slikte gulzig zijn warme zaad weg. Ze zoog en zoog tot er niks meer uitkwam. Ze stond terug op en duwde hem sensueel glimlachend op de grond. “laten we wat plezier maken, huh?” ze kroop bovenop hem en streek met haar kut over zijn eikel. Zijn pik werd meteen weer stijf en op het moment dat ze zijn stijve tegen haar binnenbeen voelde strijken pakte ze hem vast en kneep er een beetje in. Ze leidde hem naar binnen, en zodra hij een centimeter binnen was liet ze hem los en viel met haar volle gewicht boven op hem, zijn pik met alle kracht bij haar naar binnen rammend. Ze ging op en neer, op en neer, steeds harder kreunend. “meer, meer, meer” bracht ze uit. Toen ze kwam, kwam hij ook. Zijn zaad spoot voor een tweede keer uit zijn pik, maar dit keer schoot het haar kut in met nog meer kracht. Ze kromde haar rug en kreunde harder dan tevoren. Gelijk stond ze op en ging op haar rug liggen, met haar benen wijd gespreid. “nog een keer” zei ze. Zijn zaad droop nog uit haar natte kut, maar toch greep hij zijn lul en stopte die opnieuw in haar kut. Dit keer begon hij met alle kracht te rammen. Zijn heupen beukte tegen haar kont, en hij voelde een genot als zijn pik steeds harder in haar kut op en neer ramde. Zij voelde zijn kolossale pik in haar op en neer gaan, en ze voelde een genot zoals ze nog nooit van tevoren had gevoeld. Plotseling kwam ze, en kreunde hard.
Wilde dansnachtBijna gelijk erna kwam hij ook, en nogmaals spoot zijn zaad bij haar naar binnen. Ze hijgde van genot. Toen stond op en boog haar voorover, haar handen tegen de ruwe bakstenen van de discotheek. Hij begreep het direct. Hij pakte haar kont vast en begon met zijn vinger haar anus wijder te maken. Al die tijd wreef zijn pik over het plekje boven haar bilnaad, het plekje waar ze altijd al gevoelig was. Ze werd steeds geiler en geiler, huiverde en hij voelde die huivering. Hij wreef nog harder, zijn eigen lust ook nog verder aanwakkerend door het wrijven met zijn eikel. Ze stonden bijna op springen van lust, maar nog steeds stak hij zijn lul nog niet in haar kont. Ze zag niet wat hij deed, maar voelde wel zijn pik wrijven over haar speciale plekje, en zijn vinger die haar kontje masseerde. Ze kreunde zachtjes van opwinding. Toen ze dat deed, wist hij dat het tijd was om haar te pakken. Hij pakte zijn pik, en in plaats van haar anaal te nemen, zoals ze verwachtte, liet hij haar schrikken door plotseling zijn lul in haar kut te steken. Door dit te doen kreeg ze een schok in haar klitje, en kreeg ze zo mogelijk een nog groter genot dan tevoren. Ook hij had dit soort genot nog nooit meegemaakt. Het gevoel dat ze hadden was onbeschrijfelijk. Hij bleef maar neuken, en neuken. Totdat ze allebei tegelijk kwamen. Haar toch al gevulde kutje werd plotseling nog verder gevuld met straal na straal aan zaad. Ze kreunde niet meer, maar ze kermde van genot. Ook hij begon te roepen. “MIJN GOD WAT BEN JIJ HEERLIJK!” riep hij. Toen hij eindelijk al zijn zaad in haar had gespoten, liet hij haar opnieuw schrikken. Dit keer door haar wel anaal te pakken. Ze voelde tot haar grote verrassing, en niet geheel onaangenaam, dat zijn pik er bij haar kut uitging, en bijna meteen er bij haar kont weer inging. Hij begon te stampen en te pompen. En zij vond het ook geweldig. Ze had het altijd al eens willen doen, want de waarheid was dat ze nog niet zoveel seks had gehad. Een dronken vrijpartij, en dat was alles. Ze wist er niet veel meer van, maar nu was ze helder, en ze wist precies dat die hete vent zijn grote lul haar strakke kontje indreef. Ze vond het heerlijk. Ze kermde en kermde, maar zijn lul toonde geen genade. Hij bleef op en neer rammen in haar kont, tot hij een beetje later kwam, hij kreunde. Hij hielp haar omhoog en pakte haar vast. Hij kuste haar en zei “jij bent zonder twijfel de beste die ik ooit heb gehad“ in werkelijkheid was ze een van de eerste die hij heeft gehad, ook hij had nog niet zoveel ervaring buiten wat dronken vrijpartijen. Maar dit keer was ook hij helder, en hij wist ook dat hij net zijn gigantische lul in dit heet, sexy, geil en knap meisje heeft gehad. Hij wist ook dat haar kut heerlijk strak was, en haar kontje nog strakker.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
bikergirls.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
9948 x gelezen.
26 x gestemd.
Rating van: 3.23
Auteur: Seksbeest

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting