Gratis seks verhaal: Zeven jaar slechte sex


Zeven jaar slechte sexMijn beste vriend en ik kennen elkaar al een aardige tijd. Hij is inmiddels gescheiden van zijn vrouw en ik ben getrouwd. Regelmatig gaan we met een groep andere vrienden een avondje stappen. Meestal blijf ik daarna bij hem logeren omdat we altijd in zijn woonplaats uitgaan en ik elders woon. Op zo een avond is het altijd erg gezellig, meestal wordt er lekker gedronken en zijn we aan het einde van de avond nogal aangeschoten. Zo ook deze avond. We hadden deze lekker gedanst, gepraat en natuurlijk gedronken. En ik kon mijn ogen nauwelijks van hem afhouden. Al enige tijd had ik fantasieën over hem, waarin ik me voorstel dat ik met hem aan het neuken ben. Dat ik bi ben weet ik al ontzettend lang. Omdat dit niet echt bespreekbaar is, maar mijn relatie verder wel erg goed is, heb ik hier echter nog nooit iets mee gedaan. Ik had mijn vriend inmiddels weleens naakt had gezien in de sauna, waardoor ik wist dat ik zijn lichaam erg lekker vind. Mijn vriend is erg sportief. Hij heeft een mooi gespierd lichaam, lekker glad, een mooie kont en een hele leuke kop. Bovendien heeft hij een prachtige lul, mooi geschoren met een beetje schaamhaar erboven. Dat beeld ging door mijn hoofd die avond in de kroeg, waardoor ik soms langer naar hem stond te kijken dan verantwoord was. Ik dacht alleen dat niemand dat gezien had. Om 3.30 besloten we een taxi naar zijn huis te nemen. Eenmaal achterin ingestapt, voelde ik plotseling zijn hand op mijn knie. Zijn hand wreef langzaam over de binnenkant van mijn dijbeen, en stopte toen abrupt. Even dacht ik dat ik het me ingebeeld had. De rest van de rit gebeurde er namelijk niets meer. Thuis aangekomen besloten we nog een afzakkertje te nemen. Ik plofte neer op de bank, en mijn vriend ging bier halen in de keuken. Met twee fluitjes kwam hij terug in de woonkamer, waar ik mij inmiddels op de bank had geïnstalleerd. Ik had een zacht muziekje op de achtergrond aangezet. `Cheers mate` zei ik tegen hem, en we klinkten met onze flesjes. `Hé je keek me niet aan`zei ik daarna, `7 jaar slechte seks man`.
Zeven jaar slechte sexHij grinnikte en zei dat slechte seks ook seks is. Daarbij raakte hij mijn knie weer aan, zoals hij al eerder had gedaan in de taxi. Nu keek hij me opeens strak aan, zijn hand nog altijd op mijn knie. `Wat zat je in die kroeg naar me te kijken?`zei hij. Ik voelde mijn kaken rood aanlopen, maar keek hem recht in zijn ogen terug. `Ik vind je lekker` flapte ik eruit, redelijk aangeschoten van de drank maar ook van de toenemende geilheid. `Aha`zei mijn vriend, terwijl hij wederom de binnenkant van mijn dij begon te masseren. `En wat gaan we daaraan doen dan?`. Ik begon steeds geiler te worden en mijn lul werd al aardig hard in mijn broek. `Zeg jij het maar` fluisterde ik. Mijn vriend zijn hand bewoog zich daarop langzaam vanaf mijn dij in de richting van mijn kruis en wreef zachtjes over de daar ontstaande bobbel. Als in een roes van drank en geilheid begon ik hem te zoenen. Op de achtergrond speelde nog steeds zachtjes de muziek terwijl ik langzaam met mijn tong zijn warme tong opzocht en we heerlijk begonnen te zoenen. Wat een rare gewaarwording, dat je opeens met een man aan het zoenen bent en door hem betast wordt. Zo vreemd maar tegelijk zo gewoon. Langzaam gingen we op elkaar liggen op de bank, om ons over te geven aan dit gevrij. Mijn handen begonnen ondertussen een eigen verkenningstocht over zijn heerlijke lichaam. Eerst nog over zijn kleding heen, maar al snel zat ik onder zijn trui. Mijn geilheid bleef maar toenemen terwijl ik zijn heerlijke, hem kenmerkende aftershaveluchtje in mij opnam. Ik lag bovenop en voelde met mijn stijve pik de zijne door onze broeken heen. Langzaam begon ik met mijn kruis over zijn kruis heen en weer te schuiven, en zijn lul leek nog wel harder te worden.`Ik wil je naakt zien`zei ik tegen hem. Waarop hij mij langzaam van zich af duwde en mijn hand pakte. `Kom mee` zei hij terwijl hij met zijn hoofd naar de deur knikte. We stonden op en liepen naar de gang. half struikelend, elkaar bekkend en ondersteunend, strompelde we naar boven. In het schemerdonker het kleine lichtpuntje op de overloop begonnen we elkaar uit te kleden.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Zeven jaar slechte sex Zeven jaar slechte sex Zeven jaar slechte sex Zeven jaar slechte sex
Zeven jaar slechte sexEerst zijn trui, daarna zijn broek. riem los, knopen los en `plof`, daar lag zijn spijkerbroek op de vloer. Ook ik begon al aardig uit de kleren te gaan, hij rukte ze nog net niet van mijn lichaam af. Jezus wat zag hij er lekker uit. Zijn mooie lichaam, en zijn prachtige ronde kontje in een strakke witte boxer. Ik had mijn zwarte strakke boxer aan. Alleen in ons ondergoed stonden we daar nu. Zijn stijve lul tekende zich duidelijk af in de strakke stof. Die van mij trouwens ook. Ik streelde de stof, en voelde voor het eerst in mijn leven een andere man zijn stijve piemel onder mijn handen. `Douchen?`knipoogde mijn vriend naar me. `Yep` zei ik. In no time stonden we in de badkamer en hadden we de douche aanstaan. Eindelijk kon ik mijn vriend zijn pik uit zijn inmiddels veel te strak geworden boxer bevrijden. Wat een prachtige lul, stijf was hij nog mooier dan in de halfstijve toestand waarin ik hem terloops in de sauna had mogen bewonderen. Ook mijn vriend keek goedkeurend naar mijn pik. Langzaam begonnen we elkaar te trekken en weer met elkaar te bekken. Heerlijk stonden we dat een tijd te doen onder de stomende douche. Waarna ik hem lekker ging inzepen. Mijn handen vlogen over zijn heerlijke lichaam maar vooral over zijn prachtige harde staaf en zijn heerlijke klokkenspel. Daarna was ik aan de beurt, wat een heerlijk gevoel die mannelijke handen over mijn lichaam. langzaam streelde hij mijn billen en begon hij mijn anus te vingeren. Kreunend liet ik me langzaam op mijn knieën zakken en nam zijn pik tussen mijn lippen. Langzaam nam ik hem in mijn mond. heerlijk! Ik zag mijn vriend genieten, terwijl hij me langzaam in mijn mond begon te neuken terwijl hij mijn hoofd zachtjes omvatte. Soms stopte ik even met pijpen en likte zijn lul en zijn zak dan uitgebreid om hem vervolgens weer lekker diep in mijn mond te nemen, ik proefde al wat van zijn heerlijke zilte voorvocht, wat mijn geilheid alleen nog maar aanwakkerde.
Zeven jaar slechte sex`Zullen we verder gaan in bed?` stelde mijn vriend voor. ik knikte, en we droogden ons vlug af. Met onze stijve pikken spelend liepen we naar de slaapkamer. Daar gingen we lekker op bed liggen. In standje 69 begon mijn vriend mij nu ook te verwennen. Op zijn knieën over mij heengebogen kreeg ik een spectaculair uitzicht van onder op zijn prachtige klokkenspel zijn gespierde lichaam en dat heerlijke kontje. Ik zoog zijn pik heerlijk naar binnen en hij deed hetzelfde bij mij, en trok me daar ook zachtjes bij af. Op een gegeven moment gebood ik mijn vriend op zijn rug te gaan liggen waar ik tussen zijn opgetrokken knieën ging liggen en hem heerlijk zoog en zijn zak begon te likken. Met zijn knieën opgetrokken kon ik nu ook bij zijn aarsje met mijn tong, hij kronkelde terwijl ik hem daar heerlijk aan het verwennen was. Het werd al aardig nat tussen zijn billen en hem inmiddels weer pijpend kon ik hem heerlijk met een vinger in zijn kontje verwennen. Binnen no time bereikte hij een heerlijk hoogtepunt en zijn lul explodeerde in mijn mond, het zaad spoot achter in mijn keel en ik slikte er wat van weg terwijl er ook wat uit mijn mond begon te lopen. Jezus! Wat een geile vrijpartij. Supergeil begon hij mij te zuigen en te trekken, en kort daarop kwam ik ook met grote dikke klodders sperma over zijn borst heen. Onder het sperma stapten we weer onder de douche, heerlijk zoenend, elkaar inzepend. Die avond sliep ik niet in het logeerbed en sindsdien heb ik dat ook niet meer gedaan. En voor wat betreft die 7 jaar slechte seks, dat viel wel mee dus... MM
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
bisexuelestellen.nl

Copyrights © 2018 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
6897 x gelezen.
7 x gestemd.
Rating van: 3.29
Auteur: MM

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting