Gratis seks verhaal: Zijn grote plaal

Zijn grote plaalHallo, ik ben Freek 17 jaar. Blauwe ogen donker haar. En ben niet al te klein geschapen (zo’n 19 cm) Ik kwam er een paar jaar geleden achter dat ik Gay was. Ik voetbal 3 keer in de week ik train op maandag & woensdag. Bij mij in het voetbalteam zit ook Ruud. Ruud is een goede vriend van mij. Ik zie vaak zijn penis bij het douche. Dat is best wel geil.
Zijn grote plaalHij doet tijdens het douchen ook vaak zijn handen over zijn penis. Dat is heel geil. Ik doe dan altijd snel mijn onderbroek en spijkerbroek aan anders ziet hij mijn stijve. Ik blijf dan nog vaak even zitten om te kijken. Ik kijk dan altijd in de spiegel naar zijn penis en hij ziet dat dan niet. Met Carnaval stonden we naast elkaar bij de wc. Ik stond daar te pissen. En Ruud stond langs mij. Ik keek over de rand naar Ruud zijn penis. O.. Dacht ik wat geil! Toen ineens keek Ruud over de rand naar mijn penis! Ik wist niet wat ik zag. Daarna heb ik mezelf s’avond lekker afgetrokken bij het idee dat ik zijn penis vast hield tijdens het pissen. Een keer waren wij weer klaar met trainen. Ik moest nog extra trainen dus was ik wat later in de kleedkamer. Ruud is altijd best wel sloom. Dus was hij ook nog bezig. De rest was allemaal al klaar. Ik keek om me heen en ineens zag ik Ruud daar staan. Ik zei: Hee! Ruud ben je nog niet klaar? Nee, zei hij. Ik moest nog eventjes iets halen in de kantine daarom ben ik ook nog niet klaar. O.. Vandaar. We liepen tegelijk de douche in. Even later stond ik mijn haren in te soppen terwijl Ruud wegliep. Ineens voelde ik een hand tegen mijn penis aan. Ik schrok. Ik deed mijn ogen open en zag Ruud verder lopen. Kwam hij nou net met zijn hand tegen mijn penis aan? Hij draaide zich om en ik zag zijn gigantische stijve paal! Ik schat op me 21 cm! Ik zei tegen Ruud: Wat heb jij een grote lul zeg! Waarom is ie stijf? Dat komt door jou Freek. Zei hij. Ik schrok me dood. Ik geil heel erg op je.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Zijn grote plaal Zijn grote plaal Zijn grote plaal Zijn grote plaal
Zijn grote plaalIk dacht van Jezus hij ook op mij? Ruud liep naar mij toe en pakte mijn lul beet. Mijn lul werd groter en sprong ineens omhoog. Nou, die van jou mag er ook wel wezen! Daar was ik blij om om dat compliment. Ruud bukte.. En hij likte verlijdelijk over mijn ballen. O Ruud ik geil zo op jou ik heb al zoveel geile dromen over jou gehad! Hij trok mijn eikel naar achteren en likte heel mijn lul schoon. Oo.. Ruud ga door! Lekker Ruud! Ruud kwam weer omhoog. Nadat ik bijna klaar kwam en hij zei: Freek, Jij gaat mij nu neuken! NU! Hij ging krom staan en ik dacht ach, waarom ook niet? Ik leidde mijn geile paal naar zijn gat. En eerst likte ik een paar keer over zijn anus. Ik tufte een paar keer op mijn lul.
Zijn grote plaalIk schoof mijn paal langzaam in zijn anus. Hij zei o ja! Dieper dieper! Freek ik wil je helemaal in me! Ik ging dieper en hij moest zich inhouden om niet te schreeuwen! Ik duwde heel mijn paal in zijn anus! En ging hard heen en weer. Ruud trok zich eigen er bij af. En ik kwam klaar! Zo geil was het! Niet lang daarna kwam Ruud klaar. Nou, Ruud nu ga ik jou eens flink verwennen! Ruud kwam weer recht staan en ik nam zijn grote stijve paal in mijn mond. Het paste niet helemaal. Hij pakte mijn hoofd vast en gaf het ritme aan. Binnen 1 minuut kwam hij alweer klaar. Ruud ging op de grond liggen en ik ook. Hij nam mijn paal in zijn mond in ik de zijne. Zo gingen we elkaar tegelijk pijpen. Na 2 minuten waren we beide klaar. We kleedden elkaar aan. En hierna hebben we het nog een paar keer gedaan.
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
homosexuele.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
8277 x gelezen.
21 x gestemd.
Rating van: 2.67
Auteur: Freek

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorieën:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting