Gratis seks verhaal: Zoon maakt moeder zwanger


Zoon maakt moeder zwangerIk ben een vrouw van 38 en heb een incestrelatie met mijn zoon van 18. Ik ben 6 maanden zwanger van hem, wat niet echt de bedoeling was. Maar na hele goede berichten na de echo is onze relatie hechter dan er voor. Van een moeder-zoon relatie is ook geen sprake meer van. We leven als vriend en vriendin.
Zoon maakt moeder zwangerToen hij twee was zat hij bij zijn vader, mijn toenmalige vriend, in de auto. Ze raakten betrokken bij een ongeluk, waarbij 2 doden vielen, waaronder zijn vader. Mijn huidige lover zat in een autostoeltje en is met een paar schrammen lichtgewond uit het wrak gehaald. Daarna heb ik wel kortstondige relaties gehad, maar heb hem alleen opgevoed. Ik zag hem opgroeien tot een heerlijke grote jongen. Toen ik een keer zijn was in de wasmachine deed, besloot ik een keer aan een slipje van hem te ruiken. Ik had hem natuurlijk ook wel vaak bloot gezien. En met die gedachten en de geur van zijn slipje werd ik helemaal geil. Een tijdje later liep ik op een ochtend met de was naar beneden. Hij kwam net van zijn kamer in zijn slipje.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Zoon maakt moeder zwanger Zoon maakt moeder zwanger Zoon maakt moeder zwanger Zoon maakt moeder zwanger
Zoon maakt moeder zwangerHij deed zijn slipje uit en legde hem op de andere was. Hij ging de badkamer in en ik ging aan zijn nog warme slipje ruiken. Later heb ik aan hem verteld wat ik met zijn slipjes deed. "Als jij daar opgewonden van raakt, vind ik het goed" zei hij. Toen deed hij zijn pyjama en slipje uit. "Kijk mam, vers van de pers, heb je wat te ruiken, zei hij vrolijk. Een tijdje later zaten we samen tv te kijken en toen vroeg hij of ik echt op hem kikte. Ik zei niets, maar hij had het dus wel in de gaten. Het was ene tijdje stil en toen vroeg hij of ik seks met hem wilde. Als jij het wilt, zei ik. Ik wilde hem eerst alleen maar pijpen. En hij begon uit zich zelf mij te beffen en te neuken. Later vroeg hij of hij het in mijn kont mocht proberen. Dit deed eerst pijn, maar later was het alleen maar geil.
Zoon maakt moeder zwangerEn toen werd ik dus niet ongesteld. Eerst schrikken natuurlijk, want wist van wie het was. Mijn heerlijke ding zei alleen "Oeps". Tot de echo was het spannend, maar toen kregen we te horen dat alles goed blijkt te zijn. Voor ons reden om weer samen naar bed te gaan. Hij was de gene die begon te tongen. Hij heeft een tongpiercing wat echt fantastisch tongt!!! En toen was het dus overduidelijk dat het echt tussen ons is. Hij wordt volgende week 19. En ik laat me op zijn verjaardag piercen. Er gaan ringetjes door me tepels en schaamlippen. Wilde eigelijk een staafje door me klit, maar dat kan vanwege de zwangerschap niet. Ringetjes in de schaamlippen zijn eerder genezen. Dus, als hij me dan uitkleed......? Heb er nu al zin in.....!
Bekijk de films bij dit gratis seksverhaal:
lulinjereet.nl

Copyrights © 2019 Gratisseksverhalen
Wij kunnen bij ingezonden verhalen helaas niet de auteursrechten controleren.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Bekijk ook eens: Webcamsex en Gratis Porno
Dit seks verhaal is:
40979 x gelezen.
126 x gestemd.
Rating van: 3.17
Auteur: Maaike

Stem op dit sexverhaal:
Super verhaal!
Goed verhaal.
Normaal verhaal.
Matig verhaal.
Slecht verhaal!

Index Bookmark Ons! Sexverhaal Schrijven Adverteren?
Onze verhalen in
Categorie├źn:
Anaal Bisexueel Buitenseks Dieren Extreem Familie Groepsex Hetero Homo Lesbo Oma Pijpen Solo Tieners Trio Verkrachting